سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

انتخابِ اوسمار برای پرسپولیس زشت و مسخره بود

بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس خوب بازی می‌کند، اما به خاطر حواشی اطراف تیم، تمرکز کافی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمید علی‌عسگری درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل تراکتور در هفته هفدهم لیگ برتر اظهار داشت: مهمترین اتفاق این بازی، گرفتن ۳ امتیاز بود که پرسپولیس توانست آن را بگیرد و تا حدی فشار از روی تیم کمتر شود.

 

وی در مورد اینکه پرسپولیس در دیدارهای آلومینیوم و تراکتور موقعیت‌های گل زیادی ایجاد کرد، عنوان کرد: ساختن فرصت گل روی دروازه حریف، یک بحث است و حفظ نتیجه یک بحث دیگر که به طور حتم مهم‌تر خواهد بود. پرسپولیس خوب بازی می‌کند، اما به خاطر حواشی اطراف تیم، تمرکز کافی ندارد.

 

کارشناس فوتبال درباره عملکرد اوسمار در پرسپولیس یادآور شد: اوسمار در ۲ بازی اخیر در لیگ برتر ترکیب گل‌محمدی را در زمین گذاشت، چون این تیمی است که یحیی جمع کرده است. اوسمار هم مربی‌ای نبود که قبلاً در ایران کار کرده باشد و اطلاعاتی در مورد فوتبال ایران نداشت که بگوییم تسلط کاملی دارد. به نظرم انتخاب او به عنوان سرمربی انتخاب مسخره و زشتی بود. من اصلاً با او مشکلی ندارم، بی‌احترامی و توهینی به او نمی‌کنم، اما انتخاب او به عنوان سرمربی پرسپولیس برایش دو سر بُرد بود. در انتخاب سرمربی جدید برای پرسپولیس، می‌توانست یک اتفاق بهتر بیفتد. به نظرم پرسپولیس با اوسمار فصل خوبی را سپری نخواهد کرد و سخت است که نتیجه بگیرد.

 

بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا بازیکنان اوسمار را به عنوان سرمربی انتخاب کردند، گفت: اولاً بازیکنان در جایگاهی نیستند که سرمربی انتخاب کنند. بازیکنان فقط نظر و پیشنهاد می‌دهند و مسئولیت بر عهده کس دیگری است که سرمربی قبلی را برداشته و نفر جدید را جایگزین او کرده است. به نظرم اگر سرمربی قبلی در مسائل فنی خوب نبوده و سرمربی جدید انتخاب شده است، باید گزینه مناسب و بهتری باشد. در حالی که اوسمار چنین شرایطی نداشت و انتخاب او یک اتفاق عجیب بود.

 

علی‌عسگری در مورد بازگشت مجدد عیسی آل‌کثیر به پرسپولیس ادامه داد: پرسپولیس در خط حمله مشکلات زیادی داشت و عیسی گزینه‌ای است که همه جوره به درد تیم می‌خورد و تأثیرش زیاد است. بازگشت آل‌کثیر به پرسپولیس ۱۰۰ درصد تأثیر مثبتی روی روند تهاجمی تیم خواهد گذاشت. او از جهاتی انگیزه بالایی برای درخشش در پرسپولیس دارد و می‌تواند به تیم کمک کند.

 

وی درباره عدم حضور بیرانوند در دیدار هفته هجدهم مقابل ذوب‌آهن اصفهان خاطرنشان کرد: زمانی که تیمی به هر دلیلی در یک پست گزینه نداشته باشد، از نفر دوم استفاده خواهد کرد. باید همه اعضای تیم فوتبال پرسپولیس به دروازه‌بان جوان‌شان روحیه بدهند و برای او شرایط خوبی مهیا کنند تا بتواند بهترین عملکردش را در دیدار پیش‌رو داشته باشد. امیدوارم بازی با ذوب‌آهن نقطه عطفی در زندگی امیر رفیعی باشد و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم./ میزان

ارسال نظر